Tel 06-23450000

Info@brandweergames.nl

Afdelingsuitje voor jullie?

Jong, oud, man of vrouw. Brandweergames is geschikt voor iedereen. Brandweergames kent geen vrije inschrijving en wordt exclusief georganiseerd voor groepen van 6 tot circa 150 personen.

De dag is zeer geschikt voor een dagje uit. Een dag vol plezier, spanning, avontuur en leerzame momenten, waarbij volop gelegenheid is om de inwendige mens ook te verwennen en gewoon gezellig bij elkaar te zijn.

Daarnaast leent Brandweergames zich ook voor een teambuilding. De activiteiten die worden georganiseerd zijn zeer realistisch en worden vakkundig geëvalueerd door een brandweerinstructeur. Groepsdynamiek en samenwerking vormen de kernwoorden van een effectief opererend (brandweer)team. Welke organisatie kent dit principe niet? Het verschil is echter dat het bij de brandweer in sommige situaties gaat om leven en dood. Samenwerking in teamverband is dan niet een woord, maar een begrip.

Tot slot wordt Brandweergames tevens georganiseerd om een drietal organisatieproblemen aan de kaak te stellen;
Leiderschap,
Communicatie en
Samenwerking.
Al deze facetten zijn binnen de brandweerwereld geen problemen, maar een gewoonte. Leer van deze omgeving, door zelf te beleven wat het is om een brandweerman te zijn.