Tel 06-23450000

Info@brandweergames.nl

Routebeschrijving

Foto-impressie

Het personeelsuitje in een uniek fort uit 1911

Brandweergames wordt georganiseerd in een tot de verbeelding sprekend fort uit 1911. Fort Uithoorn (klik op routebeschrijving hiernaast). Dit fort behoort tot de stelling van Amsterdam en het terrein is 13 hectare groot. Dikke muren, donkere kamers, smalle gangen en museale pronkstukken van voor de eerste wereldoorlog typeren het fort zelf.
Het gehele gebouw wordt omringd door een grote fortgracht en veel natuurschoon. Niet voor niks staat ook dit fort op de werelderfgoedlijst van Unesco. Veel forten van de Stelling van Amsterdam zijn hermetisch afgesloten voor het publiek. Het Fort Uithoorn (zie ook Fort Uithoorn) is uitsluitend voor evenementen als Brandweergames opengesteld.
Dit fort vormt het decor van Brandweergames (klik hier voor foto's).

Is de afstand voor u echter een bezwaar dan komt Brandweergames ook naar u toe. In een echte brandweerauto en materiaaltrailer zijn wij in staat om ons door geheel Nederland te verplaatsen. Wij gaan dan in overleg met u op zoek naar een geschikte locatie bij u in de buurt. Hierbij maken we veelal gebruik van bestaande en erkende evenementenlocaties.